Om oss

 

Expertis och estetik 

Janssons markiser är ett etablerat aktiebolag sedan mer än tre decennier och drivs av Jörgen Eklund sedan år 2002. Med pålitliga och erfarna medarbetare erbjuder företaget solskydd av högsta kvalitet och hjälper dig med allt från rådgivning kring val av modell och material till själva monteringen på plats. Vårt produktutbud är brett och består av flexibla lösningar som uppfyller alla behov och önskemål ni kan tänkas ha.

Terassmarkiser, fönstermarkiser, zipscreens eller korgmarkiser, vi hjälper dig att hitta en både funktionell och estetiskt tilltalande solskyddslösning som håller under lång tid. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konslutation då vi utvärderar förutsättningarna för just ditt hus och diskuterar era önskemål för att kunna lämna en offert. Våra priser är alltid konkurrensmässiga och både våra tjänster och våra produkter håller högsta kvalitet.

 

Hållbara lösningar för alla

Vi levererar funktionella och snygga solskyddslösningar åt såväl företag och privatpersoner som myndigheter, landsting och andra organisationer. Vi lämnar självklart garanti på alla våra produkter och utförda arbeten

Vårt främsta mål är att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet och väl utförda tjänster med kunden i fokus, men vi har alltid miljön i åtanke. Att välja hållbara material och att källsortera allt som går att källsortera för att sedan se till att överblivet material coh skräp återvinns i högsta möjliga grad är en självklarhet för oss.

 

 

Bästa valet när du ska köpa markiser i Norrtälje